Huis en HuidAanmelden voor de fotocompetitie


 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de fotowedstrijd Huis en Huid in het Koelhuis te Zutphen, die wordt georganiseerd door de Stichting Les Ateliers.

  Deelnemen
  Door deel te nemen aan deze prijsvraag, verklaren de deelnemers zich akkoord met de Onderstaande voorwaarden.

  - Deelname staat open voor iedereen die zich vooraf aangemeld heeft.
  - Fotograferen in het Koelhuis is uitsluitend mogelijk op de opgegeven donderdagmiddag van half drie tot vijf uur vanaf 16 januari 2014 t/m 8 mei 2014.
  - Bij meerdere data, per datum opnieuw aanmelden.
  - Per donderdagmiddag is er een maximum van 5 fotografen. Bij overbezetting vallen de laatst aangemelde af en krijgen daarover per email bericht.

  Inzenden
  - Ingezonden foto’s moeten door de inzender zelf gemaakt zijn.
  - Per persoon kunnen meerdere foto’s ingezonden worden.

  Eigendom
  - De deelnemers stellen de door hen ingezonden foto’s rechtenvrij (zonder voorwaarden of vergoeding) ter beschikking voor een publicatie van het werkproces van de expositie Huis en Huid en daarmee gepaard gaande promotionele activiteiten. De wedstrijdorganisatie zal bij ander gebruik altijd vooraf om toestemming vragen aan de betreffende fotograaf.
  - de wedstrijdorganisatie zal waar mogelijk aan naamsvermelding doen bij de gebruikte foto's.
  - het intellectueel eigendom blijft bij de maker van de foto('s)
  - Deelnemers gaan ermee akkoord dat hun naam en inzending worden gepubliceerd door de Stichting Les Ateliers via de websites en Facebook pagina van Huis en Huid en Les Ateliers.

  Winnen
  - De organisatie kiest de winnende foto’s.
  - Op 1 juli 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt via www.huis-en-huis.nl
  - De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht via e-mail.
  - Alle fotograven van de foto’s die gekozen worden voor publicatie in deel 4, krijgen daarvan per email bericht en het deel 4 thuisgestuurd.
  - Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk.
  - Wanneer het e-mailadres niet correct/actief is, of indien de winnaar niet voor 1 juli 2014 reageert, wordt er een nieuwe winnaar bepaald.
  - De Stichting Les Ateliers behouden zich het recht om de voorwaarden van de prijsvraag op ieder gewenst moment te veranderen.

  Privacy
  - Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door de Stichting Les Ateliers voor het project Huis en Huid en niet doorgegeven aan derden of andere organisaties zonder voorafgaande toestemming van de deelnemers.


 

Verificatie

film1